Fylld rödspätta med champinjoncrème
En festlig och god fiskrätt där du fyller rödspättafiléer med en champinjoncrème som finns färdig på burk. Vik dom dubbla och ugnsbaka dom. Extra festliga om du dekorerar med svart caviar och citron.
Ingredienser: 3-4 portioner
600 g rödspättafiléer, finns i frysdisken
1 burk champinjoncrème
Salt och peppar
Dill, finhackad
Garnering:
Svart caviar
Citronskivor
Gör så här:
Sätt ugnen på 225°.
Tina rödspättafiléerna enligt anvisning på förpackningen.
Smöra en ugnssäker form.
Salta och peppra fisken. Bred rikligt med champinjoncrème på ena halvan och vik över eller lägg dubbla på varandra. Strö över finhackad dill och lägg i formen.
Gratinera mitt i ugnen ca 20 minuter.
Garnera med svart caviar och citronskivor vid servering.
Servera med kokt potatis, grönsaker och en god sås. Jag gjorde sås på lite champinjoncrème som blev över.