Mat & Pyssel Bloggen

View Original

Fiskbiffar av torsk

Panerade fiskbiffar med potatis och broccolimos. Smakar även gott som ett alternativ till hamburgare.

Ingredienser:

  • 400 g torsk

  • 1 ägg

  • 1 msk vispgrädde

  • 1 tsk salt

  • 1 krm vitpeppar

  • 1/2 tsk gurkmeja

  • 2 msk persilja hackad

  • 1 1/2 dl ströbröd

  • Smör att steka i

See this content in the original post

Gör så här:

  1. Kör fiskfiléerna, ägget, grädden och kryddorna i matberedare till en färs.

  2. Forma den lösa färsen med vattensköljda händer till 4 stora eller 8 små runda biffar.

  3. Vänd biffarna i ströbröd och stek i smör.

  4. Servera med potatismos och broccolimos. Även gott i hamburgerbröd som fiskburgare.

See this content in the original post