efb front.jpg

Hej!

Välkommen till min blogg. Jag heter Erika och skriver aktivt om mina intressen inom mat, bak och pyssel. Här hittar du inspiration på alltifrån goda middagar, snabba luncher och mängder med olika pyssel!

Myntasås

Myntasås

En kall sås som du fort rör ihop. Vi brukar servera den när vi gör egna kebabspett!

Ingredienser:

  • 2 dl turkisk yoghurt

  • 1 lime

  • 1/2 kruka färsk mynta

  • Salt och peppar

  • 1 msk olivolja

Gör så här:

  1. Blanda yoghurt med rivet limeskal och limesaft i en skål.

  2. Finhacka myntan och blanda ner i såsen. Blanda ner olivoljan.

  3. Smaka av med salt och peppar.

  4. Servera!

Adjustments.jpeg
IMG_1639.jpeg
Fransk potatissallad

Fransk potatissallad

Tomatsallad

Tomatsallad