efb front.jpg

Hej!

Välkommen till min blogg. Jag heter Erika och skriver aktivt om mina intressen inom mat, bak och pyssel. Här hittar du inspiration på alltifrån goda middagar, snabba luncher och mängder med olika pyssel!

Grönkålschips

Grönkålschips

Ugnsrostade grönkålschips! De är fyllda med antioxidanter och vitaminer, och kan både ätas till fredagsmyset eller som ett gott tillbehör till din måltid.

Du behöver

  • 200 g grönkål

  • 0,5 msk olivolja

  • havssalt

Gör så här:

  1. Värm ugnen till 150 grader.

  2. Repa bladen från den tjocka bladnerven.

  3. Lägg grönkålen på en plåt med bakplåtspapper och ringla över olivoljan.

  4. Vänd runt bladen så att det kommer olivolja överallt.

  5. Fördela bladen jämnt över plåten.

  6. Rosta grönkålen mitt i ugnen i 15-20 minuter så att de blir knapriga och krispiga.

  7. Salta före servering och njut som tilltugg

processed_IMG_20200308_164608-01.jpeg
Cowboygryta

Cowboygryta

Rabarberpaj med kokos

Rabarberpaj med kokos